de goedkoopste leningen vergelijken en aanvragen bij deleningvergelijker.nl

Algemene vragen

Hoeveel u kunt lenen is afhankelijk van de hoogte van uw inkomen, uitgaven en gezinsamenstelling. Voor een indicatie wat u maximaal kan lenen kunt u contact met ons opnemen, dit kan zowel per email, whatsapp en telefonisch.

info@dekredietvergelijker.nl

Whatsapp De Leningvergelijker 06-38 65 1885 06-38 65 1885

030 – 320 12 39

Klik hier om uw lening aan te vragen

Zodra u uw aanvraag bij ons heeft ingediend krijgt u binnen een paar uur een bericht van ons of uw leningaanvraag akkoord is bevonden. Bij een akkoord ontvangt u van ons de gewenste offerte. Wanneer u het contract getekend retourneert met de gevraagde bescheiden dan vind de uitbetaling binnen 2 werkdagen plaats.

Klik hier om uw lening aan te vragen.

 • kopie geldig legitimatiebewijs
 • kopie loonstrook/uitkering- pensioenspecificatie
 • bankafschrift van 1 volledige maand met o.a. woonlasten afschrijving en loonstorting

Dit is wat u minimaal moet aantonen, er zijn situaties dat de bank om meerdere documenten vraagt, u moet dan denken aan:

 • Echtscheidingsconvenant
 • Saldo overzicht van de in te lossen leningen
 • Kopie arbeidsovereenkomst
 • Uniform pensioen overzicht
 • etc.

Klik hier om uw lening aan te vragen.

Wij leggen u alles helder en duidelijk uit met betrekking tot de financiering en geven u dan ook gratis advies en u betaald ook geen afsluitkosten. Dit kan omdat wij van de kredietverstrekkers maandelijks een vergoeding ontvangen voor onze dienstverlening.

Mocht u besluiten een advies te wensen met betrekking tot kredietbescherming, u moet dan denken aan een verzekering die uitkeert bij inkomensterugval door arbeidsongeschiktheid en/of onvrijwillige werkeloosheid of bij overlijden dan vragen wij eenmalig maximaal € 495,- voor het advies en keuze van de kredietbescherming, mocht de lening niet doorgaan dan bent u geen kosten aan ons verschuldigd.

Klik hier om uw lening aan te vragen.

Lenen kan risico’s met zich meebrengen, door het afsluiten van een krediet krijgt u maandelijks extra lasten door de maandtermijn van uw lening. U krijgt van ons een advies en de lasten van de lening moet altijd binnen uw verantwoord krediet maximum blijven.

Er kunnen situaties ontstaan waarbij uw inkomen weg kan vallen u moet dan denken aan arbeidsongeschiktheid, onvrijwillige werkeloosheid en in het ergste geval het overlijden van uw partner. De meeste betalingsproblemen ontstaan naar aanleiding van deze situaties. Leen dus verantwoord en vraag aan uw adviseur wat inkomensterugval voor u betekend. U kunt zich hiervoor tegen verzekeren.

Klik hier om uw lening aan te vragen.

Als u een codering hebt bij het Bureau Krediet Registratie, dan betekend dit dat er achterstand is geweest met betrekking tot het betalen van uw maandtermijn.

Indien u de achterstand nog niet hebt terugbetaald betekend dit dat u niet in aanmerking komt voor een lening via de Kredietvergelijker. In sommige gevallen kunt een in aanmerking komen voor een krediet indien u de achterstand heeft betaald en hier ook melding is van gemaakt door de bank bij het Bureau Krediet Registratie.

Klik hier om inzage te krijgen bij het Bureau Krediet Registratie.

Hier kunt u uw lening aanvragen.

Indien u voor een uitzendbureau werkt is het van belang in welke fase u zit.

Fase A, dit inkomen wordt helaas niet meegenomen.

Fase B, uw inkomen wordt voor 70% meegenomen

Fase C, uw inkomen wordt voor 100% meegenomen

In de laatste 2 gevallen neemt de bank uw inkomen mee, het is uiteraard wel afhankelijk van de hoogte van uw inkomen en lasten.

Klik hier om uw lening aan te vragen.

Geld lenen met een uitkering is in sommige gevallen mogelijk, hieronder ziet u met welke uitkeringen het wel en niet mogelijk is.

Wel mogelijk:

 • WAO
 • AOW
 • ANW

Niet mogelijk:

 • Bijstand
 • WW

Klik hier om uw lening aan te vragen.

Vanaf 21 jaar kunt u een aanvraag doen voor een financiering, de uiterste leeftijd is 73 jaar.

Indien u een autofinanciering wenst is dit vanaf 18 jaar mogelijk.

Klik hier om uw lening aan te vragen.