de goedkoopste leningen vergelijken en aanvragen bij deleningvergelijker.nl

Hoeveel kan ik lenen

Hoeveel kan ik lenen? Is misschien wel de meest gestelde vraag onder consumenten die zich oriënteren op een lening of die overwegen een bestaande lening over te sluiten. Hoeveel je kunt lenen hangt af van je persoonlijke situatie.

Welke factoren spelen mee?

  • Je netto maandinkomen.
  • Je gezinssituatie; woon je samen en heb je kinderen?
  • Heb je een koop- of huurhuis?
  • Wat zijn de maandlasten van je koop- of huurhuis?
  • Ben je gescheiden en betaal of ontvang je alimentatie?
  • Heb je nog andere leningen die moeten blijven lopen, of sluit je deze ook over?

Verantwoord lenen

Verantwoord geld lenen betekent niet alleen dat je de maandlasten kunt betalen. Het betekent ook dat de looptijd van je lening past bij het doel waarvoor je leent.

Wil je geld lenen om een laptop te kopen en deze in tien jaar tijd terugbetalen? Grote kans dat je laptop halverwege de looptijd al aan vervanging toe is. De rest van de looptijd betaal je dan maandlasten voor een laptop die je niet meer hebt. Maar wil je tien jaar doen over het aflossen van een lening voor je nieuwe auto? Dan past de looptijd een stuk beter bij het bestedingsdoel.

Welk bedrag wilt u lenen?

Waarom kiezen voor de Leningvergelijker

Bij de leningvergelijker krijgt u te maken met zeer ervaren medewerkers die al tientallen jaren consumptief krediet adviseren en voldoen aan alle eisen van de AFM.

Wij communiceren helder, duidelijk en komen onze afspraken na. Wij werken samen met de meeste gerenommeerde financieringsmaatschappijen.

Een lening aanbieden is simpel maar de lening die het beste bij u past met de juiste voorwaarden en rente dat kost meer werk en dat kunt u aan ons wel toevertrouwen

Lening aanvragen

Vraag vrijblijvend uw lening aan, binnen enkele stappen geregeld.

Klik hier om uw lening aan te vragen

Telefonisch te bereiken op:

030-3201239

info@deleningvergelijker.nl

Whatsapp: Whatsapp De Leningvergelijker 06-38 65 1885 06-38 65 1885

Persoonlijk contact met adviseur

Indien u een persoonlijk adviesgesprek wenst zijn wij tijdens kantooruren beschikbaar en ook op afspraak in de avond of weekend.