de goedkoopste leningen vergelijken en aanvragen bij deleningvergelijker.nl

16500 Euro lenen met een persoonlijke lening

Als u een bedrag nodig hebt voor één aankoop, zoals een auto, dan kunt u het beste een persoonlijke lening afsluiten. In dit geval leent u een bedrag, waarna u deze maandelijks met rente terugbetaald. De rente en maandtermijn staan gedurende de gehele looptijd vast. Met een persoonlijke lening kunt u minimaal € 5.000,- en maximaal € 75.000,- lenen, een hoger bedrag hoort ook tot de mogelijkheden maar dan bieden wij u meerdere contracten aan. U krijgt het geld in één keer op uw rekening, in veel gevallen kunt u boetevrij extra aflossingen doen of volledig het bedrag kosteloos in een keer terug betalen. De lening moet vóór uw 78e afgelost zijn. Wanneer u het geld gebruikt voor de verbouwing van uw woning dan is de rente aftrekbaar van de belasting.

Bij de Leningvergelijker kijken wij of wij uw bestaande lening of uw offerte die u elders heeft aangevraagd goedkoper kunnen aanbieden. Met onze gratis oversluitservice zorgen wij ervoor dat uw huidige leningen gratis worden opgezegd en afgelost. In de meeste gevallen bent u goedkoper uit. Laat ons uw voordeel berekenen wanneer u uw lening via ons oversluit.

16500 Euro lenen met een doorlopend krediet

Bij een Doorlopend krediet kunt u flexibel geld opnemen en aflossen.

U kunt dat bedrag in één keer opnemen, maar u kunt er ook voor kiezen om vaker een kleiner bedrag op te nemen. Naast het maandelijkse aflossingsbedrag mag u kosteloos onbeperkt extra aflossen. Bedragen die u al heeft afgelost, mag u telkens opnieuw opnemen. Een doorlopend krediet geeft dus veel flexibiliteit. Het is een geschikte leenvorm als u van tevoren niet precies weet hoeveel geld u nodig heeft, bijvoorbeeld bij een verbouwing of bij de inrichting van uw huis.

U betaalt alleen rente over het bedrag dat u daadwerkelijk opneemt (het uitstaand saldo). De rente op een doorlopend krediet is meestal lager dan bij een persoonlijke lening of een ander aflopend krediet, maar is wel variabel. De rente kan tijdens de looptijd van het krediet dus stijgen of dalen. Dat bekent dat de lening na verloop van tijd duurder of goedkoper kan worden. De looptijd van het krediet staat niet vast, u weet van tevoren niet precies wanneer het krediet helemaal is afgelost.

Waarom kiezen voor de Leningvergelijker

Bij de leningvergelijker krijgt u te maken met zeer ervaren medewerkers die al tientallen jaren consumptief krediet adviseren en voldoen aan alle eisen van de AFM.

Wij communiceren helder, duidelijk en komen onze afspraken na. Wij werken samen met de meeste gerenommeerde financieringsmaatschappijen.

Een lening aanbieden is simpel maar de lening die het beste bij u past met de juiste voorwaarden en rente dat kost meer werk en dat kunt u aan ons wel toevertrouwen.

Lening aanvragen

Vraag vrijblijvend uw lening aan, binnen enkele stappen geregeld.

Klik hier om lening aan te vragen

Telefonisch te bereiken op:

030-3201239

info@deleningvergelijker.nl

Whatsapp: Whatsapp De Leningvergelijker 06-38 65 1885 06-38 65 1885

Persoonlijk contact met adviseur

Indien u een persoonlijk adviesgesprek wenst zijn wij tijdens kantooruren beschikbaar en ook op afspraak in de avond of weekend.